Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk! Részletes leírás itt!

 

 

Elfogadom!
Menü
+36 70 342 6990

Szállítási tudnivalók

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

 

A termék szállítási idejéről a rendelést visszaigazoló e-mailben illetve telefonon tájékoztatjuk a vásárlót!

Szállítási idő: Min. 7 - Max. 90 napos szállítási időt tudunk vállalni

A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási módok: futárszolgálat, saját gépjármű

Szállítás:

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal vagy saját gépjárművel történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.


Személyes átvétel: Az áruház nyitvatartási idejében, hétköznapokon lehetséges. Az áruátvétel helye: 5100, Jászberény Ady Endre út 24.

Szállítás futárszolgálattal: Webáruházunk megrendeléseit saját szállító szállítja ki. Kiszállítási idő: raktáron lévő termékek esetén 5-7 munkanap. Előrendelhető termékek esetén max.90 munkanap! Az áru beérkezését követően e-mailben / telefonon értesítjük a vevőt és azonnal megkezdődik a megrendelés csomagolása és szállítása. 

Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett  időpontban a megrendelt terméket nem veszi át, a sikertelen illetve az újbóli kiszállítás díja a Vevőt terheli!

A szállítási díjak a termékek ajtóig történő szállítására vonatkoznak, a temékek összeszerelésére nem! A termékek összeszereléséről, üzembe helyezéséről, karbantartásáról a vevőnek kell gondoskodnia.

Átvétel futárszolgálattól

A kiszállított termék átvételét a szállítólevélen az átvevő aláírásával igazolja. A csomag átvétele után a szállítással kapcsolatban reklamációt elfogadni nem áll módunkban. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

A Vevő a termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén azt átvenni. Ne vegyen át sérült csomagot! Ha ilyen problémát tapasztalt, jegyzőkönyveztesse azt a Futárral és haladéktalanul jelezze azt Vevőszolgálatunk felé. A hiánytalan átvételt követően Szolgáltatónak nem áll módjában hiányosságra vonatkozó reklamációt elfogadni.

A Szállítási díjak az ÁSZF-ben meghatározott megyékben ingyenes, egyébént az alábbiak szerint alakulnak:

A szállítási költség 6000ft

Külföldre és egyéb megyékbe nem vállalunk szállítást termékeinkre!